10 apr 2019

Hold Formen & Ha Det Gøy i Irland – 7 Arrangementer for Alle Evner

Vær aktiv og utforsk det vakre landet på samme tid

  1. The Connemarathon – 14. april 2019
Denne internasjonale maratonen er et av verdens mest naturskjønne arrangementer, holdt i det dramatiske landskapet til Vest-Irland. Nå på sitt nittende år, får deltakere løpe/gå gjennom noe av Irlands vakreste landskap, langs ruten som snor seg gjennom myrer, berg, elver og fjellkjeden Twelve Pins.
 
  1. Coast to Coast Multisport Race – 18. – 19. mai 2019
Dette kan være det ultimate irske eventyret! Det er to alternativer å velge mellom i dette arrangementet der deltakere krysser landet fra vest til øst, en strekning på 300km+ fra Enniscrone, Co Sligo, til Newcastle, Co Down. Du kan velge det episke alternativet, med kajakking, sykling og fot-/løpetur non-stop, eller gå for to-dagers versjonen.
  1. Mourne Way Marathon – 8. juni 2019
Etablert som et av Irlands beste off-road løpe-arrangementer, tiltrekker denne trollbindende ruten seg deltakere fra verden over. Arrangementet er inkludert en Ultra Maraton, Maraton, Halv-Maraton og 10k distanser i tillegg til en gåturutfordring for veldedighet. The Mourne Area of Outstanding Natural Beauty er et unikt; hovedsakelig granittlandskap formet av is og menneske, med fantastisk utsikt over kyst, hav og landsbygda, som alle konkurrenter får muligheten til å ta innover seg langs ruten.
  1. Tour de Burren - 22. juni 2019
Se en av de mest spektakulære delene av The Wild Atlantic Way i all sin prakt ved å ta del i dette morsomme sykkelarrangementet gjennom Burren i Co Clare. Det er fire rutealternativer – 160km, 110km, 62km og det 10km lange rundtur-arrangementet for familier – så det er ingen unnskyldning til å ikke delta.
  1. Hillsborough Castle Running Festival – 18. august 2019
Dette helt nye arrangementet inkluderer familiekappløp, 5k, 10k og en halvmaraton på en vakker og unik beliggenhet. Kappløpene starter og slutter på det vakre området til Hillsborough Castle, før man begir seg ut på de omkringliggende landeveien i Hillsborough og til de historiske severdighetene i lokalområdet, som Hillsborough Fort og Hillsborough Lake.
  1. EcoTrail Wicklow – 28. september 2019
Wicklow ønsker stiløpere velkommen fra verden over for å oppleve det fantastiske landskapet, og det blir den 10. destinasjonen på verdensbasis til å være vertskap for det prestisjefulle Ecotrails-arrangementet. Stiene tar deltakerne til noen av Wicklows mest naturskjønne beliggenheter, som Powerscourt Waterfall, Bray Head, Killruddery Gardens, The Great Sugarloaf, Wicklow Way og Lough Tay.
  1. The Great Fjord Swim – 6. oktober 2019
Dette svømmearrangementet på åpen sjø er et av de beste vannbaserte arrangementene på kalenderen. Det tar sted i de dype vannene i Killary Fjord, omgitt av fjellene Mayo og Connemara, og arrangementet tilbyr tre distanser – 3.9km, 2km og 750m. De som svømmer 2km og 750m blir brakt ut i midten av fjorden med båt, der de hopper av og starter konkurransen.